Post by tibalessluper on Feb 8, 2022 8:03:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ inseala mai multi bani ▞▞▞
▞▞▞ Game of Warriors 2022 version ▞▞▞
joc grozav, dar foarte greu de reclame
Este un joc foarte bun imi place mult si acum si cand eram un copil mic
Descarca repede
Game of Warriors Strategie cxr
000 episodul 6
Mi-a plăcut jocul foarte captivant, dar am observat că pierzi multe bătălii la începutul jocului.
Frumos joc
E șmecher
Acest joc este foarte frumos. Cel mai bun lucru la joc este că poți juca online și offline. Lucrul care nu-mi place la joc este că, când îți faci upgrade coloniile, nu vezi că acestea au fost actualizate.
Este un joc bun, dar am crezut că este un joc offline. Dar m-am înșelat pentru că poțiunea și banca necesită o conexiune la internet. Dar, per total, este un joc frumos👍👍
Am jucat puține din acest gen și acest lucru nu m-a impresionat atât de mult. Lipsa „acel ceva” care să te facă să te îndrăgostești, un simț al... da, acest joc este original, de asemenea, strigătele sunt mai degrabă urâte decât pline de umor la fel ca și personajele, în general... nu mi-e frică pe gustul meu!
Jocul este destul de monoton după un timp. Și banca și producătorul de poțiuni sunt sparte și inutile, încetinind și mai mult progresul.
Game of Warriors Strategy vwj
Până acum, bine
Grafica e slabă dar jocul foarte interesant
Jocul este ok. Devine rapid repetitiv și plictisitor. Nu o tonă de adâncime. Fără actualizări de mult timp.
Joc tare... de la ultima actualizare a jocurilor, nu mai funcționează, ceea ce este nasol pentru că eram destul de mult în el, având toate unitățile upgrade la maxim. Am dezinstalat și voi continua să reinstalez pentru a vedea dacă funcționează din nou. Sper că echipa de dezvoltare remediază această eroare nefericită în curând. Nu știu de ce s-a prăbușit așa. Am dat acestui joc 4 stele și aș fi dispus să-i dau 5, dar acum dau 1 stea.
👍
Tocmai a început să joc. Pare a fi un joc pe care îl poți ridica și pune jos destul de ușor. Controalele sunt simple. Până acum, bine. UPDATE: Am avut o problemă cu jocul în ultimele zile și am trimis un e-mail echipei de asistență, dar aceasta nu a confirmat sau a răspuns la problema mea. Am achiziționat câteva articole din magazin, dar nu le pot folosi deoarece jocul crede că nu sunt conectat la internet. Suport clienți foarte prost.
Joc bun, dar banca necesită o conexiune la internet aparent.. Credeam că am una. 😬😬 Mă întreb dacă nu mai lucrează la joc sau este o eroare.
Este un joc fantastic
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Toiminta ghot
Acest joc este atât de uimitor, grafica este atât de frumoasă și acest joc este atât de vesel, este ca un joc online, dar acesta nu este
Un început cam lent, noroc să vezi videoclipuri, ei omit 6 ore de timp de așteptare offline la început.
Cel mai bun joc !!
Bun joc. Nu am nicio plângere în afară de ratele xp super duper scăzute. Sper că dezvoltatorii vor lucra la asta în curând. Vă rugăm să vă faceți jocul prietenos pentru începători
Jocul este în regulă în general, partea proastă este timpul mare în care încearcă să treci un soldat la nivelul următor.
prea multe reclame primesc ei vor să câștige bani și este un joc gratuit, dar apar la fiecare 3-4 valuri și jocul se îngheață foarte mult când o fac... și apoi trebuie să închideți jocul, să-l redeschideți și să reluați val... care doar o omoară.
chifla
Anunțuri enervante și trimiterea constantă de spam a unei solicitări de a viziona un anunț ori de câte ori doriți să faceți upgrade utilizând puncte de abilitate.
Bunisor
Îmi place foarte mult acest joc, așa că îi dau 5 stele, dar soldații sunt atât de scumpi, vă rugăm să reparați-l, vă rugăm, și puteți să remediați acest lucru când fac upgrade la trupe, vă rugăm să schimbați sistemul de actualizare, vă rugăm să faceți o actualizare, vă rugăm să faceți upgrade la următorul un fel de trupă
Chiar foarte plictisitor. Banii pe care îi câștigați pe nivel nu cresc cu adevărat, așa că obțineți cam 3k de la nivelul 100 la nivelul 200, iar upgrade-urile vin foarte lent atunci când aveți nevoie de aproximativ 150k pentru 1/3 dintr-o actualizare de unitate. Și pentru 5$ primești cam 25k... Pentru 20$ primești cam 300k, dar asta înseamnă 1/3 dintr-un upgrade
Imi loc!
Game of Warriors Strategi lqwi
Acest joc este literalmente o copie a grow empire: Rome. Roma este însă mult mai lustruită
Game of Warriors Strategi dos
foarte misto
Este practic un remake eșuat al lui Grom Empire Roma, dar faptul că poți personaliza clonele mă face să dau 2 stele
Salut! Joc acest joc de luni de zile, dar am decis să încep din nou. A fost totul ok până la ultima actualizare a jocului. Am un pătrat roșu pe ecran în orice moment, roșu pur, cu scris negru care spune „Time hack” și dedesubt „Rage on”. Nu pot apăsa anumite butoane pentru că sunt în cale. Habar n-am ce este asta și a fost așa de la ultima actualizare. Am șters toate datele și memoria cache și am reinstalat de multe ori, dar încă este acolo. Va rog ajutor, multumesc.
Reclamele sunt cu adevărat enervante
Este un joc distractiv, dar în mare parte se reface la niveluri puțin avansate, fără multe schimbări
Fain
Nimic original aici. Instalat si jucat 2 valuri si ZOMG plictiseala si dispretul pe care le simteam. Nu ceașca mea de ceai, succes celorlalți interesați.
E distractiv acest joc