Post by tibalessluper on Feb 8, 2022 7:54:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ altın kesmek ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
oyunu seviyorum.ama yeniden doğmak için 10 bilinmeyen amblemi ödemekten hoşlanmıyorsun.neden?Yeniden doğmak için para ödemen gerekecek gibi görünüyor.
oyun güzel ama reklam çok fazla lütfen reklam satışını azaltın
Oyunu seviyorum ama hayatta kalma kısmı berbat, bunu söylememin nedeni, işin içine çok girdiğim, oyununuz donduğu ve kullandığım tüm puanlarımı, kullandığım aux amo'mu, şu anda çok fazla olan kupalarımı kaybediyorum. hadi bir tür tasarruf kurun, her el salladıktan sonra puanlar ve kupalar bir sonraki dalgadan önce sayımınıza eklenir. bunun dışında kalanını beğendim ve bir oyuncuya karşı 1v1 gibi çok oyunculu savaşlar alana kadar sabırsızlanıyorum..
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Acción snnl
Bence güzel bir oyun ama offline oynayabilmesi iyi olmalı. .
STRIKERS 1999 Arcade dpfl
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Action ltpx
İyi oyun ama bazı aksaklıklar üzerinde biraz çalışılması gerekiyor, premium için ödenen ücret yüklenmeyecek geliştiricilerin kötü yönetimi ve açgözlülüğü yanıt vermiyor
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Azione kddh
Bu harika bir oyun ama ne yazık ki, genellikle %100 yükleme noktasında veya "Diğer oyuncuların yüklenmesi bekleniyor" sırasında çok fazla çöküyor gibi görünüyor. Bu, uygulamadan çıkmaya ve yeniden başlatmaya zorlamanız gerektiği anlamına gelir ve sorun genellikle devam eder. Buna bakılabilir mi? Aksi takdirde 5 yıldız verirdim.
Oyunlar, alt oyunların nasıl gittiğine göre oldukça tatlı. Ancak sadece 3 yıldızın nedeni büyük bir düşüş faktörüdür. Ne zaman arkadaşlarımı lobime katılmaları için davet etsem, sizin ekibinizde olacaklarını düşündüğünüz bir oyuna. Ancak bu, rakip takıma her geçtiklerinde durumun yakınından bile geçmiyor. Bu, mümkün olan en gey sonuçtur. Sanki arkadaşlarımın yanında oynamak istiyorum, onlara karşı çekilmek istemiyorum. Bunun için 3 yıldız ve devam ederse derecelendirmem 1 yıldız olacak. Kaldırma işlemine neden olur
Oyun tam bir Patlama! Maalesef android 11 güncellememden beri oynayamıyorum. Yükleniyor, sesler duyuyorum ama donuyor. T-Mobile'dan bir LG k-51 telefonunda çok fazla alan ve ram var. Baska öneri. Destek için yazdığım maillere cevap verilmiyor.
İyi oyun. Uygulamayla ilgili sorunlar ortaya çıktığında geliştiriciler çok esnekti.
Oyuncu sayısına göre dar muharebe alanı. Daha büyük haritalara ihtiyacı var...
izin kendim tarafından reddedildi...
Oyun, oyuncu gibi davranan botlarla dolu. Nefret ettiğim aldatıcı uygulama. Gemi katmanlarını değiştirdiğimde bile, her oyunda "Patron" "sywer" ve "billy" oyuncuları ekibimde bulunduruyordu. Hiç kimse sohbet etmedi. Oyun da çok basit, atış poligonuna gidiyorsunuz, teknenizi durduruyorsunuz ve torpidoları spamlıyorsunuz. Bunun sonucu, oyunun çok fazla bir stat şenliği olmasıdır. Ve kim en çok $$$ öderse, en iyi istatistiklere sahip olur. Son olarak, kazanmanın ödülleri acınası. Hatta çift prim ile. eziyet festivali
Güzel Oyun, gerçekten beğendim ve bir sonraki güncellemede denizaltının yüzeye çıkıp bir tomahawk messili veya bir ısı arayıcısını ateşleyebileceğini gerçekten umuyorum ve umarım denizaltının dürbününün büyütmesini ayarlayabilirsiniz.
Harika bir oyun, biraz daha eğlenceli hale getirmek için korsanların ölülerin vebası gibi açık bir dünyada dolaşabilir ve oyuncuya oyununuzda yapacak başka bir şey verebilir
Fotoğraf ve dosyalara ulaşabilecek mi?
Oyun harika.Bir şey demeye gerek yok zaten harika. Elinize sağlık👏👏
Oyunu seviyorum sadece sunucuya bağlanmanın çok uzun sürmesi ve oyun sırasında bazı bağlantı sorunlarının olması sorunu, grafiklerin başka türlü harika gelişeceğinden eminim.
Kesinlikle bir denizaltı oyunu DEĞİLDİR! Denizaltılar ve torpidolar da böyle hareket edemez! Torpidoları iskeleden nasıl ateşlersiniz, bunu kim açıklayabilir? Tamamen işe yaramaz!
Türk tipi deniz altılar gelişiyor bu yorumu faydalı buluyorsunuz muys basına hayır Türk tipi deniz altılar da geleceksiniz
bence harika motor 3. sınıf denizaltı için kilo sınıfı denizaltı biraz fazla güçlü
Şimdiye Kadarki En İyi Oyun!!!Her şeyi beğendim 10/10 ama şimdi Hatayla Karşılaşıyorum Bu sadece bir hata buldum.Hızlı maç Multiplayer oynamak istediğimde İnternet yok diyor İyi İnternetim var lütfen Düzeltin
Torpido biraz az. Daha fazlası vermeli. Bazen torpidodan da kaçabilmeliyiz. Onun dışında güzel oyun. Zaman geçirmek için idealdir.
oyun benim için bat ııııır
Süper
Şu anda Motorola One cihazımda oynatılamıyor. Daha oyuna giremeden çöküyor.
Gerçekte bu harika bir oyun ama yine de depolamayı gerektiriyor ama bu oyunla harika zaman geçirmeniz harika. Ancak savaştayken oyuna sohbet ekleyebilir misiniz? (bunu gerçekten isterdim)
türkçe dil yok
Oyun sürükleyici ama çok az denizaltı var ve oyun bana kolay geliyor. Düzenle oyunu uzun süredir oynamıyorum o yüzden mabye zorlaşacak. bilmiyorum ama doğru biliyorum oyun tier 1 için bile biraz zor, diğer denizaltıları almak biraz zaman alıyor
Sanırım neredeyse bir yıldır bu oyunu sürekli açıp kapatıyorum. Sevdim. Tek düşüncem muhtemelen bir klan sistemi oluşturmaktı. Her iki durumda da, oynamaya devam edecek.
Oyun güzel, ancak yükseltme ve pahalı hangar yuvası için kumar sistemi kullanıyor. tekrar wotb oynasam iyi olur
İki kelime: yanıt vermeyen kontroller. Oyun kontrolleri, oyuna dokunsal bağlantıdır. Bunu doğru anlamazsanız, oyun asla gerçekten eğlenceli değildir. Ekipler her zaman yenidir, botlardan ve yabancılardan oluşur, bu nedenle ekip üyeleriniz için gerçek bir sorumluluk yoktur. Bu oyun, birinin zamanından önceki gece tamamladığı bir üniversite projesi gibi geliyor. Fikir güzel, icra F-'yi hak ediyor.
Oyuna girilemiyor.Hata veriyor.Elimde olsa 0 verirdim.
Hiç güzel değil indirmeyin.
saçma
Şahin herkesin boyutu akseden çoksa savaş oyunu
Bu oyun güzel ama her şey paraya mal oluyor ve her şey pahalı. Cidden yükseltme şansın var mı? Bu oyun ücretsiz değil.
Müthiş oyun, keşke aynı denizaltıdan 3 gövdeye sahip olmak yerine denizaltıları oyun içinde değiştirebilseniz, hangarınızdaki denizaltılarla değiştirebilirsiniz.
Harika bir oyun, muhtemelen sadece kendi türünde mevcut! Oyunla ilgili en büyük eleştirim, yakınlaştırma özelliğinin olmaması ve ileride görmek istemesi. Ayrıca büyük bir sorun olmasa da sormak isterim ki gelecekte denizaltılarımızı su yüzüne çıkarmayı bekleyebilir miyiz? Denizaltılarımızı yüzeyde görebilmek harika olurdu. Ayrıca sığ sular gibi haritalar oluşturmaya da olanak tanır.
Ne olduğunu bilmiyorum ama internetim iyi çalıştığı için oyun bazı hatalardan internet bağlantısı olmamasına kadar çalışmayı durdurdu