Post by tibalessluper on Feb 8, 2022 7:48:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Game of Warriors 2022 version ▞▞▞
Καλό παιχνίδι κατεβαστατω
Game of Warriors Strateške igre koi
Game of Warriors Strategia plyx
Έχω στείλει email για το τραπεζικό ζήτημα πριν από 5 ημέρες χωρίς απάντηση. Βλέπω πολλές εγγραφές που εξηγούν το ίδιο θέμα σχετικά με την αδυναμία είσπραξης της τράπεζας.
Απόλαυση μέχρι τώρα. Αισθάνεται σαν να χρειάζονται περισσότερα νομίσματα. Θα ελέγξουμε αυτήν την κριτική μετά από περισσότερο χρόνο παιχνιδιού.
Game of Warriors حکمت عملی jvmt
Καλό παιχνίδι
Ξέρω ότι το παιχνίδι γίνεται με τόσο κόπο. Συγγνώμη αδερφέ μπορείς να το αναβαθμίσεις σαν κάτι περισσότερο που ανήκει στην πραγματικότητα και επίσης το καλύτερο παιχνίδι που είμαι λάτρης των παιχνιδιών Το τελείωσα σε 2 μέρες δυσκολεύομαι.
wow τόσο ωραίο παιχνίδι, αλλά παρακαλώ μειώστε το νόμισμα για τους ώμους thx
Μπάσκετ Golden State Warriors Νέα - Ειδήσεις - Gazzetta
πολύ καλό το μόνο πράγμα που θέλω είναι να έχω φίλους εδώ και να μπορώ να ενώνω κάστρα και αποικίες με φίλους θα πρέπει να μπορείτε να σχεδιάζετε πανό και σημαίες για το κάστρο σας και όταν δύο κάστρα ενωθούν τα επίπεδα του κάστρου αθροίζονται και το ίδιο κάνετε εκεί κομητείες και επίπεδα πολεμιστών ο αδερφός μου αναστατώνεται γιατί δεν μπορεί να ενταχθεί στο κάστρο μου
πραγματικά αξιοπρεπές. Μόλις το ξεκίνησα, αλλά είναι διασκεδαστικό να παίζεις. Ελπίζω ότι το ανέβασμα του επιπέδου δεν θα φτάσει στο σημείο που σταμάτησα να παίζω μετά από λίγες μέρες.
Καλοοο
Είναι καλό παιχνίδι αν έχεις χρόνο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πάνω από το επίπεδο 20, γίνεται πολύ δύσκολο. Εκτός κι αν έχετε άντρες της τρίτης βαθμίδας, είστε νεκροί. Διορθώστε το
Οι διαφημίσεις έγιναν πολύ ενοχλητικές γρήγορα
Καλός περαστικός του χρόνου...εύκολοι έλεγχοι, προσθέτει λίγο περισσότερο από ό,τι μου αρέσει.
Ειναι τελειο μου αρει πολυ
Δεν μπορώ να δώσω κανένα αστέρι επειδή χρειάζεται περισσότερος χρόνος για φόρτωση και δύσκολος έλεγχος, αλλά καλά γραφικά, οπότε δίνω 1 αστέρι
είναι τέλειο αλλα βελτιωστε τα γραφικα του
Πολύ καλό παιχνίδι!
Δωρεάν πολλά paid games και apps, για Android smartphone και tablet. Last updated Δεκ 30, ... Sudden Warrior Plus (Tap RPG) $0.99 -> free
Game of Warriors Estrategia ymcf
Απλό!Χωρής βία! Μπράβο σας!!!
Λοιπόν το παιχνίδι είναι καλό, αλλά δεν έχετε πολλά εδάφη να κατακτήσετε......... Πρέπει να αυξήσετε το επίπεδο και τον τύπο των στρατιωτών και επίσης να σχεδιάσετε περισσότερες περιοχές για να κατακτήσετε
Κυριολεκτικά ένα 100% αντίγραφο του grow empire rome που βγήκε χρόνια πριν από αυτό το μόνο που έκαναν ήταν να αλλάξουν τα γραφικά και τέλος.
Game of Warriors ስልት tyys
Καλο απλο
Πολύ καλό παιχνίδι
Πολύ διασκεδαστικό πολύ εθιστικό πάντα προσπαθώντας να ανέβεις επίπεδο και όχι πάρα πολλές διαφημίσεις εκτός και αν θέλεις να κάνεις καλό από αυτές
Game of Warriors Stratēģiskās spēles fncz
αχριστοπαιχνιδι
δεν είναι και τόσο καλό παιχνίδι. Ο έλεγχος του δεν ήταν απλός. Και ο διαφημιστής ήταν ενοχλητικός. Μπορείτε να βελτιώσετε τα χειριστήρια και τα γραφικά του παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι κάνει το τηλέφωνο να κολλάει
Κανονικό παιχνίδι
Ομορφη!!!
το grow empire ειναι. βλακεια
Game of Warriors στο App Store
Οτικαλητελο
Το 2ο αστέρι είναι απλώς να αναγνωρίσουμε ότι στις εφαρμογές οι αγορές και η επιτυχία δεν εξαρτώνται μεταξύ τους. Η πρόοδος είναι οδυνηρά αργή και μου άρεσε το αρχικό Dragon Warrior! Κατέβασα αυτό το βίντεο με ενοχλήσεις για να χάσω χρόνο, απλά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο κυριολεκτική εμπειρία. Και τώρα έχω κατακτήσει τον χάρτη και δεν υπήρχε καμία αναγνώριση. Ποιος είναι ο στόχος αν όχι η παγκόσμια κυριαρχία; Δεν εργάζομαι απλώς για να κάνω πιο ισχυρούς στρατιώτες να κάνουν τι; Ένα γραφικό σταγόνας μπαλόνι θα ήταν αρκετό.
Δεν μπορώ καν να δω καμία από τις ενέργειες. Οι χαρακτήρες εξαφανίζονται εκτός οθόνης όταν επιτίθενται στον εχθρό. Μου αρέσει να βλέπω τα ανθρωπάκια να πολεμούν με μικρά σπαθιά και αυτό το παιχνίδι προφανώς δεν το έχει.
είναι τέλειο
Είναι διασκεδαστικό να το παίζεις, δεν μου αρέσουν πολύ τα γραφικά, αλλά είναι εύκολο να κυριαρχήσεις
Καλό παιχνίδι!!!
Το μόνο που μπορώ να πω ότι δίνω σε αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια επειδή είναι τόσο συναρπαστικό, θα ήταν καλύτερα αν μπορώ να ελέγξω τους πολεμιστές μου ενώ πολεμάω, αλλά το παιχνίδι είναι πολύ 100%.
Cooking City - Cooking Games እንቅስቃሴ ያለባቸው azm
Τα υψηλότερα επίπεδα είναι πιο δύσκολο να παίξεις.αλλά ίδια διεπαφή
Είναι τέλεια
Είναι πολύ παρόμοιο με το grow empire rome.. Ωραία γραφικά αλλά χρειάζονται κάποια βελτίωση και καινοτομία
Εύκολη και ωραία