Post by tibalessluper on Feb 8, 2022 7:39:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ uzlauzt naudu ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Pēkšņi ir reklāma katrā otrajā lapā, kad pirms reklāmas ir tikai tad, kad vēlaties tos skatīties. Tas rada vilšanos, un tieši tad, kad arī es sāku to spēlēt.
Man ļoti patīk šī spēle. Ja jums patīk šāvēja spēles, piemēram, vecās spēles kosmosa citplanētieši, šī jums patiks. Laba ieroču un bruņu izvēle, no kuriem izvēlēties, visi sniedz dažādas priekšrocības. Turklāt tehniskais atbalsts ir ļoti noderīgs. Man bija problēma ar dubultu uzlādi, jo es aizvēru spēli, kamēr pirkums tika izmests, tāpēc es nesaņēmu atlīdzību, taču nedēļas laikā viņi ar mani visu atrisināja, un viņi ļoti ātri atbildēja. Es zinu, ka ir daudz spēļu, ar šo ir mans absolūtais favorīts
Šī spēle ir absolūts dārgakmens, BET samaksas mūris ir viens no sliktākajiem, ko esmu pieredzējis, un uzmini ko?! Pat ja jūs maksājat milzīgas naudas summas, jaudas uzņēmumi tiek viltoti. Dažus priekšniekus vienkārši nav iespējams uzvarēt vai izvairīties no šaušanas surogātpasta, no kuras pat robots nevarētu izvairīties. 8. nodaļa ir vieta, kur jūs to jutīsit visvairāk. Skumji, ka spēli ar tik milzīgu potenciālu iznīcina bezsmadzeņu izstrādātājs.
Jauka spēle, diezgan izaicinoša spēle, taču man ir dažas problēmas, tas, ka pilota iemaņas novietošana lidmašīnas tuvumā bieži lika nejauši noklikšķināt, un, kad pienāk laiks to izmantot, to ir diezgan grūti izmantot. tas mazais un viss... Labāk ir likt pilota prasmes ievietot citās vietās, piemēram, augšējā labajā stūrī vai tikai pa labi, dažreiz uzlikt necaurredzamu, lai tas netraucētu spēlei, nevis sekot lidmašīnai.
Ļoti labs šāvējs ar daudz darāmā, tas ir grūtākajā pusē, bet ne kaitinošā veidā. Ir daudz notikumu un aktivitāšu, un tas nav cietsirdīgs ar IAP un nopelnīto premium valūtu. Es dotu 5 zvaigznes, izņemot 4. nodaļas priekšnieku, kurš arī atkārtojas dažādos notikumos, ir nopietni apbēdināts un sāpīgi nogalināt (tikai paliek ārpus ekrāna un, šķiet, tikai nodara bojājumus no raķetēm). Citādi tas ir kārtīgs šāvējs un spēlēšanas vērts.
IZVAIRĪTIES! Pat viens spēlētājs ir P2W. Ja iztērējat tikai 100 ASV dolārus, jums būs jāstrādā vairāk nekā 600 stundu. Spēlētāju statistika turpina satraukties, kamēr grūtības turpina pieaugt. Spēle pārtrauks apkalpošanu, pirms panāksiet nozīmīgu progresu, ja sāksit tūlīt. Tāpēc pat nesāciet.
Laba spēle ar dažiem trūkumiem. Ieroču un bruņu apraksts būtu noderīgs Un no dažiem priekšnieku uzbrukumiem nav iespējams izvairīties. Patiešām laba spēle, lai gan gaidīju kaut ko uz gaisa bāzes, salīdzinot ar lokiem un ieročiem. Turpiniet strādāt, puiši
Jauka spēle, pēc koncepcijas diezgan līdzīga Archero vai TankHero. Bet jūs šaujat, pārvietojoties, un spēles stils ir kā "izdzīvot šo intensīvo ložu, mēģinot savākt vismaz nelielu daļu no jūsu labi nopelnītajām monētām turpmākiem uzlabojumiem". Un jūs nevarat progresēt bez jauninājumiem. ĻOTI nomākta. Šī "monētu kolekcija" ir vienkārši nevajadzīga un samazina kopējo iespaidu par spēli, kas ir patiešām lieliski, izņemot šīs monētas. Ja es vēlētos vākt monētas bullethell vidē, es tā vietā spēlētu Vanagu.
Tā maksā, lai uzvarētu spēli, ir grūti iegūt bezmaksas lietas. Mikrodarījums bija pārāk dārgs.
Jautra spēle, man atgādina 1942. gada arkādes spēli, jo jaunais atjauninājums ir ļoti buggy, īpaši kampaņas režīmā, lūdzu, izlabojiet
Lieliska spēle un ļoti atkarību izraisoša spēle, man patika un patika visi priekšnieki 👏 lai gan man izdevās uzvarēt no viņiem 😃 Bet kopumā šī ir ļoti jauka un aizraujoša spēle. Grafikai par vienu zvaigznīti mazāk, dažreiz tas atpaliek no tālruņa, turpretim man ir 6 GB RAM, bet tajā pašā laikā es saprotu, ka tas joprojām ir jaunums sarakstā, tāpēc vēlu veiksmi 👍
Šī būtu lieliska spēle, ja par uzvaru nebūtu jāmaksā. Man patīk to spēlēt, taču šī kompānija ir saistīta ar peļņu un mazāk spēlēšanu. Es droši vien vairs nespēlēšu šo spēli. Saņēmu jaunu tālruni un pazaudēju visu procesu, ko veicu. Nosūtīju uzņēmumam e-pastu un neatbildēju.
WinWing: Space Shooter არკადული osmr
Šīs spēles izbaudīšana man noteikti atgādina arkādes laiku, kad es biju jaunāks
Skyforce pārlādēts ir labāks. Tāpēc, lūdzu, nelejupielādējiet spēli, ja lasāt šo pārskatu. Šajā spēļu veikalā ir arī citas labākas spēles. Spēle vienkārši apgrūtina jūs, sniedzot jums bezjēdzīgas prasmes, kuras jums pat nav vajadzīgas spēles laikā. Jums ir nepieciešams vairāk uzbrukuma, vairāk uzbrukuma ātruma, vairāk kritumu palielināšanas un lielākas uguns jaudas, lai palielinātu iespēju nogalināt ienaidniekus, nevis muļķīgi palielināt atgūtās, iesaldētās raķešu raķetes, kam nav jēgas. Starp citu, esmu iztērējis naudu šai spēlei.
Spēle var būt jautra, taču jābrīdina, ka ir dažas lielas neērtības. Jaunināšanas sistēma ir jauka un piedāvā daudz dažādu veidu, kā jūs konfigurējat savu kuģi, un, ja jūs neiebilstat par sasmalcināšanu, varat savākt labus materiālus. Tomēr, lai gan tas nepārprotami vēlas būt ložu elles šāvējs, vadības ierīces ir pārāk gausas, lai precīzi izvairās, un no dažiem uzbrukumiem nemaz nevar izvairīties, tāpēc runa ir mazāk par prasmēm, bet vairāk par spēju novērst tanka bojājumus. Dīvainā kārtā bezgalīgo režīmu var atskaņot tikai vienu reizi dienā.
Sekojiet FB, lai iegūtu 100 dārgakmeņus, ir krāpniecība. Nav nekādu priekšrocību, uzlabojot mītisku priekšmetu, tie paši atribūti ir ar episko priekšmetu, taču, lai pārveidotu priekšmetu, ir nepieciešami 1000 dārgakmeņi.
1. Tieša kopija no ArchHero, visa lietotāja saskarne ir tāda pati, bet nedaudz atšķirīga. 2. Iepriekšējās reģistrācijas dāvana nedarbojas, es gaidīju šo spēli vairāk nekā 1 mēnesi un neko nesaņēmu. 3. Kā jau teicu viņi pat kopē piedāvājumus! Kāpēc tomēr??? 11€ par lidmašīnu??? Vai tu mani izjoko? Turklāt visas pārējās lidmašīnas ir ļoti dārgas un nevar dabūt daudz līdzekļu, lai kaut ko nopirktu! Nepieņemami!
Ļoti patīkami. Veidojiet refleksus
Beidzot atguvu savus datus. Lieliska spēle, ja paliek ar to
Laba grafika un laba vadība, bet es izmantoju Vivo y50, kam ir priekšējā kamera augšējā kreisajā stūrī un monēta, kad spēlēju. Vai varat to salabot. Atvainojos par sliktu angļu valodu. Paldies
Ir jāpievieno kodējums peldošajiem dimantiem un mikroshēmām, lai tie automātiski nonāktu jūsu kuģī, vai kuģa papildinājumu, kuru varat jaunināt kā magnētu, lai tie automātiski nonāktu pie jums. Monētas ir vienīgās, kas darbojas automātiski.
Ļoti nomākta spēle. Jūs spēlējat vienu un to pašu posmu atkal un atkal un atkal, neturpinot tālāk. Mehānika, ka vienmēr ir jāizvēlas jauns ierocis, kamēr jūs vienkārši cenšaties nošaut, ir tik traucējošs. Nospēlēju līdz 10. līmenim un padevos. Tas ir pārāk stulbi izstiepts un neapmierinošs. Atinstalēt.
Šai spēlei ir jauka grafika un jauka, man patīk arī spēle. Bet kādam līmenim ir pārāk grūti iziet, pat ar 3000+ ZS, mana lidmašīna joprojām iznīcina 3 sitienos, jo es saņemu 1200+ bojājumus par katru sitienu.
Tātad viss tiek kopēts no Archero, pat ikdienas uzdevumi un atlīdzības par izlīdzināšanu utt., pat cenas pakām ir vienādas.. un nav lēts btw, un tieši no 2. nodaļas jūs sastapsiet ar progresēšanas izaicinājumiem, kas liks jums maksāt reālu naudu. Naudas sagrābšanas spēle tāpat kā Archero, un Archero ir arī naudas sagrābšana ar neprātīgām pakām un kastēm. Neiesaku to vispār, ja vien nepeldat naudā, tad es domāju
Sākās tik labi, tad 8. līmenī kļuva ļoti sarūgtināts un garlaicīgi turpinu mirst un atjaunināt bez izredzes pēdējam priekšniekam, tas ir p2w
Jau kādu laiku spēlējot Archero un citus mobilos šāvējus, es labi iepazinos ar šīs spēles mehāniku. Tas ir pienācīgs šāvējs, un ir pieejami dažādi cīnītāji, no kuriem izvēlēties. Ikvienam jaunajam es ieteiktu saglabāt dārgakmeņus un laicīgi iegādāties sev labāku cīnītāju. Tas radīs milzīgas atšķirības spēlē.
Laba spēle, kas jāpavada kādu laiku. Jautri un izklaidējoši. Es domāju, ka spēļu valūta ir nedaudz pārspīlēta par to, cik maksā preces un tādas lietas. Īpaši saplūšanai, dažiem ir nepieciešami 500–1500 spēļu dārgakmeņu. Kas šķiet nedaudz stāvs. Bet pati spēle ir ļoti jautra.
Tas ir pienācīgs, bet es atinstalēju pēc pirmās misijas, kad sākat spēli sliktās grafikas dēļ, viss ir izplūdis un grūti salasāms, bet par kvalitāti saka, ka tas ir normāls, un es to nevaru mainīt
Līdz šim es to mīlu, es mīlu lidmašīnu šāvējus, un tas ir manā vietā
Tas ir jautri. Vadības ierīces ir ļoti vienkāršas, grafika pietiekami vienkārša, lai sāktu darbu un paaugstinātu līmeni. Kā jau teicu, tikko sāku. Labi, esmu atpakaļ, neesmu apmierināts ar jaunāko atjauninājumu. Detaļu atrašana jauninājumiem bija grūta, jo neatradāt NEPIECIEŠAMĀS, jūs visu laiku atrodat detaļas, bet ne nepieciešamās, un monēta bija/ir cieši. Bet viena lieta, kas kompensēja problēmu, bija tā, ka mēs varējām demontēt daļas monētu n jauninājumiem. Kāpēc to izņemt? Lai jūs varētu piespiest pirkumus!? Mantkārība nav vajadzīga! Mainiet atpakaļ!
Spēle ir forša, bet diemžēl man bija jāsāk no jauna un, kad saņēmu savu jauno tālruni, es pazaudēju visas iepriekšējās lidmašīnas un uzlabojumus. Tiešām zeķes. Tāpēc es nevaru piešķirt vairāk par 3 zvaigznēm.
Vienkārši... LIELISKA SPĒLE! Tas atšķiras no citām šāda veida spēlēm, taču šī ir labākā arkādes 2D lidmašīnas šāvēja spēle, ko jebkad esmu spēlējis. Vienīgais trūkums ir tas, ka vienumu apraksti netiek rādīti pilnībā, it kā tie apstājas noteiktā punktā. Cerams, ka izlabosiet to pēc iespējas ātrāk. Apsveicam izstrādātājus un turpiniet strādāt.
8. nodaļas 10. vilni ir gandrīz neiespējami uzvarēt, lai gan man jau ir episks ierocis. Dodge, vairogi un pretlādiņi nedarbojas.
Es mīlu šo spēli, es runāju par to, ja man nav iebildumu tērēt naudu šai spēlei, līdz šim esmu pārliecināts, ka esmu mazliet piekusis, bet tas ir vairāk par pareizo prasmju izvēli darbs es to uzzināju, kopš tā laika man klājas lieliski, man vienkārši vajag daudz vairāk līmeņu, n vēlos, lai galvenais ieroču klāsts būtu daudz vairāk, bet pēc tam šī lieliskā spēle iespaidoja tikai spēles, kuras es spēlēju tālrunī, mīlu ka ir tik daudz ilgviļņu upg un temp arī . Tiešām labs līdzsvars to nesabojā
ES MĪLU ŠO SPĒLI!!!! Ar nepacietību gaidu pārtraukumus, lai tikai spēlētu
Šo spēli nevar spēlēt draudzīgi. Pasākumu ilgums ir īss, 4 no 5 pasākumiem ir tikai "atlaižu pasākums" vai "pērciet šo, lai iegūtu šos", tāpēc, ja vēlaties iegūt labus laupījumus, jums ir jāmaksā. Spēle pati par sevi ir laba, taču tā atkārtosies, tiklīdz nokļūsit spēles vidū.
man tas kādreiz patika. Pats labākais ir tas, ka jūs varat iegādāties preces bez faktiskiem izdevumiem, vienkārši spēlējot un iegūstot dārgakmeņus/priekšmetus. bet ar katru atjauninājumu spēlētāji tiek satraukti, jo ienaidnieku HP pieaug eksponenciāli. tas pats posms, ko esmu izlaupījis vairākas nedēļas, kļūst grūtāks ar katru atjauninājumu. Esmu iestrēdzis jau mēnesi. ar ikdienas izlaupīšanas stundām un pastāvīgu aprīkojuma jaunināšanu, man vajadzētu viegli pabeigt PAŠU POSMU, bet tas ir citādi. Es to tagad saucu par LoseWing. uhh.
Draugs! Super jautri un aizraujoši. Fakts, ka jūs nevarat saglabāt savu progresu, izmantojot Google kontu, kā arī nevarat iegādāties VIP versiju, vai jums ir ģimene vai sasniegums unlock.makes šo spēli nav vērts spēlēt ilgi. Viss pārējais ir lieliski.
Jūs pievienojat daudz bezjēdzīgu prasmju, taču mums ir 3 vietas, no kurām izvēlēties, tāpēc tas ir atkarīgs no tā, vai veicas vai nē./arī prasmju iegūšana notiek tik lēni un tērē laiku. Un, lūk, 1 zvaigzne 15. līmenim ar neizbēgamiem priekšniekiem. burtiski visur ir lodes un lāzeri, neredzami ienaidnieki, kas tevi dzenā. Un sliktākā daļa ir ikreiz, kad jums ir jāgaida un jāskatās, kas #@$% iznāks no šīm pārsteidzošajām slotām.
Pietiekami jautri laika kavēklis. Nekas īpašs. Esmu spēlējis pietiekami ilgi, nemaksājot, bet, ja vēlos sasniegt reālu progresu saprātīgā ātrumā, man būtu jāmaksā.
TLDR: izvairieties no šīs spēles. Aktīvs spēlētājs. Maksas satura cenas ievērojami pieaug un pieaug, savukārt aprīkojuma lietderība faktiski samazinās. Šīs lietas kopā ar samazinātu aprīkojuma kritumu būtībā nozīmē progresu jebkurā vietā, kur nepieciešams tērēt naudu. Ja vēlaties iekļūt šajā spēlē - nedariet to. Izvairieties no tā. Izmaksas ir ārkārtīgi lielas. Un, lai spēlētu bez maksas, jūs spēlēsit daudz un ilgu laiku, lai gūtu nelielu progresu.
Silly ロワイヤル - 私たちの間で悪魔 アクション scbr
Es mainu savu atsauksmi uz 3 zvaigžņu, jo tagad spēlē tiek parādītas kaitinošas nevēlamas uznirstošās reklāmas. Ļoti kaitinošas. Es tērēju naudu šajā spēlē, nevis spēlēju bez maksas, tāpēc es negaidu nekādas reklāmas, izņemot to, kuru vēlos redzēt. Ja joprojām redzu nevēlamas uznirstošās reklāmas, es mainīšu savu atsauksmi uz 1 zvaigznīti. & Ja tā joprojām turpināsies, spēle tiks atinstalēta. Jūs sajaucāt jautrību
Es šai spēlei veltīju vairākas stundas pāris dienu laikā, lai tikai atiestatītu progresu. Rediģēt: Manas sākotnējās problēmas risināšanai nekas netika darīts, un pēc tam, kad biju iztērējis naudu, iegādājoties lietotnes, šie puiši ir deaktivizējuši manu kontu. Viņi nosūta ziņojumu, kurā teikts, ka spēlē ekrānuzņēmumu un pa e-pastu, lai atkārtoti aktivizētu, ko viņi pilnībā ignorē. Šādas spēles, kas paņem jūsu naudu un bloķē jūs, ir jāaizliedz no spēļu veikala. Nedod šiem puišiem naudu un tā vietā spēlē Windwings.
Man agrāk ir bijušas dažas problēmas, taču tās tika ātri atrisinātas, pateicoties lieliskajai izstrādātāju palīdzībai un viņu īpašajam atskaņotāja atbalstam. Man patīk pati spēle, jo tā ir izaicinoša, bet ne pārāk grūta. Tas ir ļoti jautri, un es to ļoti iesaku.
Spēle ir laba un atkarību izraisoša, taču daži jaudas biti darbojas spēlē īpaši BladeLight Guard. Pēc tā iegūšanas tas nekad neatlaiž BladeLight, lai aizsargātu lidmašīnu. Spēle arī aizkavējās pēc dažiem pēdējiem atjauninājumiem.
Lieliska spēle visapkārt top app. Reklāmas nemaz nebojā spēli. Man nav bijis jātērē nauda, lai uzlabotu ieročus. Vienīgā lietotne, kas ir palikusi instalēta. 10/10
Man patīk spēle, bet, sasniedzot 4. stadiju, cunami uzbrūk, tur ir sava veida kļūda vai es pat nezinu, kas tas ir. Priekšnieks parādās apmēram 2 sekundes un pēc tam pilnībā pazūd ekrānā, tad es esmu vienkārši iestrēdzis boss cīņā bez neviena priekšnieka, ar kuru cīnīties. Es mēģināju palikt apmēram 10 minūtes, bet joprojām nekas nenotika. JA TĀ IR KĻŪDA, LŪDZU, IZLABOJIET TO FFS!!!
Esmu spēlējis šo spēli kopš palaišanas. 5 zvaigznes tajā brīdī. Samaziniet līdz 4 zvaigznītēm, lai iegūtu jaunāko jauninājumu, kas iesaldēs spēli, ja noņemsit pirkstu no ekrāna (noklusējuma iestatījumi). Es pārtraucu spēlēt, līdz izstrādātājs man atbildēja, ka varat to atspējot pauzes izvēlnē. Nav tik lietotājam draudzīgs lietotāja interfeiss.
Tas ir jautri, bet, ja vēlaties vēlāk progresēt, jums būs jāmaksā, lai jauninātu vai iegūtu episkus, jo bezmaksas piedāvājumi ir nežēlīgi, ja plānojat f2p, sagaidāt daudz slīdēšanas stundu.